top of page

Marisa Luna

 

Enginyera tècnica agrícola de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra.

 

Vocal de la Junta directiva de Daktari.

 

Sempre li ha interessat la vida salvatge: els animals i les plantes, i li preocupa la injustícia i la desigualtat social.

 

Marisa Luna és Enginyera tècnica agrícola en l’especialitat d’Hortofruticultura i Jardineria per la Universitat Politècnica de Catalunya, així com a Tècnic de nivell superior en prevenció de riscos laborals per Preventia, Formadora de formadores en higiene alimentària per Formastur i Auditor cap en sistemes de qualitat (Registre IRCA) ISO 9001:2000 Series Auditor/Lead Auditor Training Course per SGS Yarsley International Certification Services.

 

Va iniciar la seva trajectòria professional amb la direcció d’obres públiques d’enjardinament, així com el seguiment i el control dels manteniments d’espais verds en diversos ajuntaments catalans.

 

Posteriorment, la tasca tècnica es va barrejar amb la tasca social al desenvolupar les funcions d’experta-docent en jardineria i paisatgisme en el marc d’una Escola-Taller amb l’objecte de formar i integrar joves de 18 a 25 anys amb un alt risc d’exclusió social.

 

Al Principat d’Andorra va treballar com a consultora i auditora en sistemes de gestió de la qualitat, la prevenció de riscos laborals i la higiene alimentària d’acord amb normes certificables de reconeixement internacional.

Des del 2006 i fins l’actualitat desenvolupa tasques tècniques i de coordinació com a enginyera tècnica agrícola d’una entitat que agrupa el conjunt de la pagesia i la ramaderia andorrana.

 

logo Daktari.jpg
bottom of page